نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران

توقف پرواز‌های فرودگاه اربیل در پی حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی + فیلم

رسانه‌های عراقی از شنیده‌شدن صدای انفجار در فرودگاه اربیل و احتمال حمله پهپادی به محل استقرار نیرو‌های ائتلاف آمریکایی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع عراقی از جمله «صابرین‌نیوز»، از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در نزدیکی فرودگاه اربیل و پایگاه نظامی آمریکا خبر دادند.

دقایقی بعد، خبرنگار شبکه «کردستان۲۴» به نقل از منابع امنیتی اربیل گزارش داد که حداقل سه پهپاد به محل استقرار نیرو‌های ائتلاف آمریکایی در فرودگاه اربیل حمله کردند.

شبکه «رووداو» نیز نوشت: «چند صدای انفجار مزدیک فرودگاه اربیل شنیده شده است. گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که مقام‌های امنیتی هنوز مطمئن نیستند حمله با پهپاد انجام شده یا راکت».

صابرین‌نیوز سپس خبر داد که بار دیگر صدای انفجار در آسمان اربیل شنیده شده، آژیر‌های هشدار در بال نظامی فرودگاه و محل استقرار نظامیان آمریکایی فعال شده و دود از آن منطقه به هوا برخاسته است.

خبرنگار کردستان۲۴، اما در ادامه مدعی شد که سه پهپاد انفجاری توسط پدافند هوایی فرودگاه اربیل هدف قرار گرفته و پیش از برخورد به هدف و وقوع تلفات، حمله خنثی شده است.

دقایقی بعد شبکه «اسکای‌نیوز» گزارش داد: «پرواز‌های فرودگاه اربیل به‌دلیل احتمال حملات بیشتر متوقف شده است».

خبرنگار شبکه کردستان۲۴ با انتشار فیلم زیر مدعی شد: «لحظه حمله پهپادی اخیر به فرودگاه اربیل که توسط پدافند هوایی دفع شد».





شبکه «الجزیره» نیز اعلام کرد: «چند فروند موشک که قرار بود پایگاه ائتلاف آمریکایی را هدف بگیرند، خارج از فرودگاه سقوط کردند».

صابرین‌نیوز در خبر دیگری نوشت: «تعداد زیادی نیروی نظامی و امنیتی در اربیل مستقر شده و تمام راه‌های منتهی به فرودگاه بسته شدند».

دقایقی بعد، اداره «ضد تروریسم» منطقه کردستان عراق با انتشار بیانیه‌ای تایید کرد که فرودگاه اربیل با پهپاد انفجاری هدف قرار داده شده است.

فرماندار اربیل نیز در بیانیه‌ای گفت: «حمله به فرودگاه دفع شده و منطقه امن است. ما از نزدیک حمله به فرودگاه را دنبال می‌کنیم».

برخی رسانه‌های عربی، اما به نقل از منابع امنیتی عراق نوشتند: «اطلاعات موجود در اختیار مقامات، حاکی از حمله موشکی در نزدیکی فرودگاه اربیل است».

منبعی در نیرو‌های ائتلاف آمریکایی نیز به شبکه کردستان۲۴ گفت: «فرودگاه اربیل هدف حمله پهپادی قرار گرفت، سامانه پدافندی سی. آر. اِی. اِم فعال شد، اما معلوم نیست که پهپاد به هدف خورده یا نه. نیرو‌های امنیتی هنوز در حال بررسی حادثه هستند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار